Bungalow Bandar Utama [ Alya ]

Bandar Utama, Sungai Petani, Kedah

Key Details

Status
For Sale
Type
Banglo
Title
Freehold
Status
Non Bumi

Overview

Unit banglo alya fully furnish ni cuba bagi tahu saya apa yang kurang? Sebab saya cuba cari sebab kenapa ia orang tak beli lagi. Sudah dah fully reno, kemasan pun terbaik. Dapat perabot lagi. Harga pun cantik.

Mungkin lokasilah saya rasa. So kalau anda rasa lokasi disini terbaik untuk anda ulang alik kerja. Memang bolehlah cuba untuk spend masa dalam 30 minit untuk saya tunjukkan rumah ni.

Standard banglo di Bandar Utama ialah dalam RM 420K. Tapi unit ni kita nak tolak RM 380K sahaja. Sebenarnya kalau anda perasan di Mudah, ada unit macam ni yang harga RM 550K. Tak salah pun, sebab memang hak owner untuk letak harga ikut pada market value.

Tapi unit ni, alhamdullillah kita boleh letak RM 380K sahaja.

Buat mana pasangan yang baru berkahwin, tak perlu dah fikir fikir nak cari perabot lepas beli rumah. Sudah tersedia, kalau tak nak, bagi saya, saya jual balik ja.

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published.